Velkommen som frivillig

Som frivillig under Arctivity vil du bli tildelt ulike ansvarsoppgaver ut i fra deltakernes behov for ledsaging og assistanse, samt hjelpe til med praktiske arbeidsoppgaver. 

Oppgavene varierer mellom å assistere deltakerne under aktiviteter på dagtid, til oppfølging under måltider, turer og andre praktiske oppgaver på kveldstid. Vi har helt sikkert mye å lære av deg og vi håper å kunne gi deg masse inspirasjon og aktivitetsglede i retur.

Informasjon om aktivitetene finner du nederst på forsiden og på de fleste andre sider. Du spesifiserer hva du har spesielle ønsker om å hjelpe til med i registreringsskjema nederst på denne siden. 
 
Som frivillig får du:

  • Kost
  • Overnatting i teltleir (kun deltakere får muligheter for å sove inne)
  • Skyss til og fra aktiviteter samt til og fra Bodø lufthavn, Bodø båthavn eller Valnesfjord togstasjon ved ankomst/avreise
  • Mange gode erfaringer og fantastiske naturopplevelser!

NB! Dersom Arctivity blir en del av Norges-ferien din i år og du ankommer i bobil, med campingvogn etc. er det også mulig å finne plass til dette i nærheten av Base Camp. Alle behov og ønsker spesifiseres i påmeldingsskjema.

Ankomst Arctivity: Det blir et felles informasjonsmøte for frivillige søndag 9. juli kl.17.00. Mer informasjon sendes i god tid før arrangementet starter.

Avreise: Det blir en felles avslutning torsdag ettermiddag og avreise fredag.

Hjertelig velkommen og takk for at du bidrar til å gjøre Arctivity til et unikt og viktig arrangement!