FAQ

Her finner du svar på de mest stilte spørsmålene om Arctivity

 1. Hvem kan delta?

Du kan melde deg på dersom du er over 16 år og har en fysisk funksjonsnedsettelse.  Ellers er det viktigste kriteriet at du liker å være utendørs i all slags vær og at du ønsker utfordringer. 

2. Kan jeg komme uten ledsager?

Ja og nei! Arctivity stiller med frivillige som bistår i aktivitet og som på Base Camp også vil kunne tilby noe oppfølging.  Har du derimot behov for hjelp til daglige gjøremål må du komme sammen med  personlig ledsager/assistent/BPA  (Betaler ikke deltakeravgift). Husk å spesifiser behovene dine i påmeldingsskjema.

3. Hva koster det å delta

Deltakeravgiften i 2017 er på kr. 3000,-

4. Hvilke kvalifikasjoner må jeg ha for å kunne jobbe frivillig?

Den aller viktigste egenskapen vi ønsker at du som frivillig har, er åpenhet, kreativitet og  interesse for uteaktivitet. Vi har rekruttert studenter som har tilknytning til studieretningene idrett, friluftsliv og fysioterapi. Det er derimot ingen krav til at du har studert idrett, friluftsliv eller har erfaringer fra ledsagerarbeid. Vi ønsker alle med et genuint ønske om å bidra til ei spennende og utviklende uke velkommen. Spesifiser din bakgrunn, kompetanse og interesse i registreringsskjema nederst på siden.

Har du andre spørsmål ber vi deg ta kontakt med oss på 

arctivity@vhss.no