Bueskyting

Norges Bueskytterforbund har gleden av å tilby aktiviteten Bueskyting under årets Arctivity.

Bueskyting passer for alle, uansett alder inkludert personer med funksjonshemning. Bueskyting er en teknisk idrett, så man behøver ikke å være fysisk sterke for å kunne mestre eller å bli en dyktig bueskytter. Mange funksjonshemmede kan delta i bueskytting på lik linje med alle andre.

Ønsker du å lære bueskyting?

I løpe av tre dager tar vi deg gjennom nybegynnerkurs i bueskyting. Samt at du får prøve ulike bue typer. Målet er at alle som ønsker skal kunne melde seg inn i en bueskytterklubb, og fortsette når de kommmer heim. Har du prøvd bueskyting før får du gode muligheter til og viderutvikle dine bueskytterferdigheter!

Hvem kan delta?

Alle som kan holde en bue samt og trekke den opp. Og det holder at du kan løfte buen. Svaksynte kan også delta, vi stiller med utstyr som passer.

Hva vil kurset inneholde?

Målet  er at du skal bli kjent med bueskyting! Kurset vil gje deg praktisk og teoretisk innføring i teknikk som trengs for skyting, sikkerhet og regler. Du skal få skyte bue og oppleve gleden med og treffe blink. Vi vil lære og vise dere flere forskjellige bue typer. (Barebow, Instinkt, Langbue, Recurv og Compound) Det blir litt teori lære på kurset, men stort sett vil kurset inneholde praktisk opplegg.

Antall deltakere.

Dette er Bueskytterforbundets første år med hovedaktivitet på Arctivity og det blir en deltaker begrensning på max 8 personer. På  «Arctivitetsdagen» 13. juli stiller vi, så alle som ikke får plass på hovedaktiviteten får da muligheter til å prøve.

Nødvendig utstyr til kurset.

Alt du trenger er gode klær og godt humør. Norges Bueskytterforbund stiller med nødvendig utstyr. Dette blir tre dager med masse bueskyting og mye moro, sammen med erfarne og dyktige instruktører.

Vi sees i Valnesfjord i Juli!

Med forbehold om endringer eller oppdateringer.

Du finner nyttige informasjon på Norges Bueskyttersforbunds hjemmeside, www.bueskyting.no

norges-bueskytterforbund_logo